Löydä unelmiesi koti

Näin helppoa se on:

Näyttökuva 2019-06-06 kello 23.14.20.png
 

HaloKodit mahdollistaa uuden kodin hankinnan valintojesi mukaan toteutettuna. Pääset muuttamaan uuteen ja huolettomaan kotiin, joka myös näyttää ja tuntuu juuri sinun kodiltasi! Katso alta nyt myynnissä olevat HaloKoti -kohteet, ja ota yhteyttä!

Mikäli et löytänyt mieleistäsi kotia valikoimastamme, jätä alla olevalla lomakkeella tietosi meille, niin etsimme juuri teille täydellisen kodin!

 
 

Nyt myynnissä:Helsinki

  • Valitettavasti kaikki kodit on tältä alueelta myyty. Ei hätää, uusia koteja tulee myyntiin jatkuvasti lisää.


IMG-20190822-WA0007.jpg

 Uniikki kaksio aivan Tampereen sydämessä

Yliopistonkatu 45 G, Tampere

Keittiö oh Yliopistonkatu.jpg

Velaton hinta 224 900 €

2 H · avok · KH · 54 m2 - Yliopistonkatu 45 G, Tampere

Haluatko muuttaa sinulle remontoituun yksilölliseen kotiin, joka näyttää ja tuntuu omalta kodiltasi? Tässä ratkaisu! - Varaa asunto, tee valinnat, ja muuta omaan muuttovalmiiksi remontoituun kotiin.

Asunnon pohjaratkaisu päivitetään tämän päivän tarpeisiin sopivaksi. Sisustussunnittelija on suunnitellut tiloista paitsi trendikkään kaupunkikodin näköiset, myös erittäin käytännölliset. Avokeittiö yhdessä korkean huonekorkeuden kanssa tuo tilantuntua ja näyttävyyttä. Kylpyhuoneeseen on suunniteltu runsaasti kaappitilaa ja käytännöllisiä sisustusratkaisuita, yhdistettynä tämän päivän trendeihin. Maisemat läpitalon asunnossa avautuvat sekä rauhaisalle sisäpihalle että Tampere-talon puistomaisemiin.

Pidätkö "kalanruoto"-lattiasta tai mustasta keittiöstä? - Tee valinnat oman tyylisi mukaan!

Tämä näyttävä kaupunkikoti on sijainniltaan täydellinen, rautatieasemalle on vain kivenheitonmatka ja kaikki keskustan palvelut löytyvät käden ulottuvilta. Yliopisto sijaitsee kahden korttelin päässä. Viereen avautuu vehreä Sorsapuisto joka tuo luonnon lähelle ja tarjoaa runsaasti liikkumismahdollisuuksia. Lukuisat bussiyhteydet ja tuleva raitiovaunu kulkevat aivan talon lähettyviltä. Valoisa läpitalon kaksio on osa jykevää 1937 rakennettua tiilitaloa. Yhtiö on erittäin hyvin hoidettu vuosien saatossa ja remontteja on tehty laajalti (ks. tehdyt remontit). Lähivuosille ei yhtiön PTS:n mukaan ole päätöksiä suuremmista remontesta.

Valitse seuraavista:

Koti täysin remontoituna (ilman kylpyhuonesaneerausta): 224 900 €
- Täysin remontoitu kylpyhuone + 10 900 €
- Walk-in Closet + 6 000 €

Kaikki HaloKodit -kohteet suunnitellaan yksilöllisesti niin materiaalien, pohjaratkaisun kuin käytettävyydenkin osalta, joten kotisi on takuulla uniikki yksilö.

Ota yhteyttä ja varaa asunto omaksesi!

Etkö löytänyt sopivaa kotia?

Kerro meille millaista ja millä alueella sijaitsevaa muuttovalmista kotia etsit, me teemme loput!

Nimi *
Nimi